Hvorfor loppemarked?

Mon ikke vi alle kender til, vores tøj er skrumpet af at ligge i skabet, at vi har købt tøj til børnene som var lidt for stort, som vi så gemmer til de kan passe det - men husker vi at finde det frem?  Nej, vel!

Vi ligger alle inde med ting som er for gode til at smide ud, tænk genbrug og tingene har måske været dyre nok, så hvorfor ikke få en skilling for det, glæde en anden og samtidig tjene lidt til noget fornyelse til hjemmet, tøjskabet eller en tur i biffen med hele familien.

Man kan finde mange sjove, gode ting på et loppemarked. Skal du til tema fest, så kan man måske være heldig også at finde noget her. Er din yndlings bluse eller porcelæn gået i stykker, kan du måske være heldig at du kan finde en magen til på et loppemaked. 

Jeg har selv stået på loppemarked flere gange hvert år. Hele familien har været med til at rydde ud i skabene, gemmerne, garagen mv. Vi har samlet sammen, så vi har fået nogle hyggelige søndage og udbyttet har gavnet hele familien som kunne gå til;  opsparing til ferie, en tur i biffen, en middag i byen eller en donering. 

Jeg synes det er sjovt og hyggeligt at stå på et loppemarked, man møder en masse forskellige mennesker, ser glæden hos folk når de finder lige det de stod og manglede.

I det jeg selv har stået en del på loppemarkeder, har jeg taget mine erfaringer med i opstarten af Fredensborg loppemarked. En af de vigtigste parametre har været prisen!

Dette fordi at man på et loppemarked ofte sælger for en 10`er her og en 20`er der (alt efter hvad man sælger) så der skal alligevel noget til, for at tjene pladsen hjem.

Der skal være plads til studerende, pensionister eller dem der bare trænger til at få ryddet ud i gemmerne - kort sagt, skal der være plads til os alle. 

Så få ryddet ud i carporten, skabene og book en stand. Eller kom forbi, måske der lige er èn som har det, du står og mangler.🙂

Del siden